BROD & CO HOLDING


"БРОД ТРИКО" ЕООД е специализирана в производството на трикотажни изделия. Модерното й оборудване включва 60 броя плетачни машини Shima Seiki – 5/7/12/14 файн, конфекционна техника на водещите фирми Juki, Соmрlеtt, КМF, Duerkopp, Сansai, гладачна и финишна техника Nepi Otello, Monti Antonio и Primus. В производството са ангажирани около 250 човека.
Основните й клиенти са: NAVIGARE, RABE,LUCIA, GOLLEHAUG,
HEINRICH SAUER.


"БРОД ЛЪКИ" ЕООДсъщо е специализирана в производството на трикотажни изделия. Оборудвана е със същата модерна техника включваща 60 броя плетачни машини Shima Seiki – 7/12/14 файн, конфекционната техника е на фирмите Juki, Соmрlеtt, КМF, Duerkopp, Rimoldi, Brother, гладачна и финишна техника Nepi Otello и Primus. В производството са ангажирани около 230 човека.
  Основни клиенти са: HEINRICH SAUER, SAINT PIERRE и RABE
 


"БРОД ТРЕЙД" ЕООДосъществява търговската дейност на холдинга. Предлаганите продукти могат да се закупят както на едро от складовете на фирмата, така и на дребно от фирменият магазин, намиращ се на адреса на фабриката.
 

"БРОД ТУР" ЕООД ръководи откритият в края на 2003г. хотел-ресторант „Брод”, намиращ се на бул.”Симеоновско шосе”№66. Доброто му разположение го прави примамлив както за бизнес клиенти, така и за туристически групи и гости на столицата.
 


За да се подобри спедицията между фирмите на Брод и Компания Холдинг ООД, както и доставките за  европейските партньори е създадена  фирмата   '' БРОД ТРАНС'' ЕООД


През 2014 г.  се създава ново производство насочено в изработването на тениски и блузи от платове . Фабриката е  позиционирана в Асеновград и дружеството под което се ръководи е''БРОД ЛЪКИ'' ЕООД.В началото на 2015 г.  Брод и Комапания Холдинг ООД  придобива германската компания  GOLLEHAUG GMBH. и притежаваните  от нея марки трикотажни облекла  GOLLEHAUG и YOUR CONCEPT . С тази стъпка  се разширяват  значително  възможностите на фирмата  да предлага собствена продукция на европейските пазари.